Un Mos Crăciun Special

 

Mihaela Stoican ASOCIATIA DINCOLO DE AUTISM

7.5% Complete
150 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

În ultimii ani am realizat ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te invit să adoptăm împreună adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA.

Cred că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. 

Dacă te gandeai să îmi faci un cadou, m-aș bucura mai mult daca ai dona banii către cauza pe care eu am ales-o.

Hai sa fim impreună Moș Crăciun pentru cei care au nevoie de ajutor!

Îți doresc sărbători frumoase, pline de iubire și bucurie!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociatiei este sa ofere o alta perspectiva a dizabilitatii prin îmbunătăţirea calităţii vieţii, apărarea si promovarea drepturilor si intereselor persoanelor cu nevoi speciale, a celor diagnosticate cu afecţiuni grave, precum si a familiilor acestora.

Suntem speciali si avem nevoie de ajutor in calatoria nostra spre lumea voastra pe care o promovati ca ar fi minunata. Si cat ne mai dorim sa ajungem la destinatie! Cu ajutorul oamenilor care pot fi mici furnizori de sperante vom putea beneficia de terapie zilnica la care nici nu indraznim sa speram, costul terapiei zilnice pentru un copil poate depasi 4000 de lei lunar.

Telefon! Xbox! Tableta! GoPro! Păpușile LOL! Lista cadourilor pentru Mosul cel bătrân și bun s-a schimbat în ultimii ani! Nimeni nu ar spune ca niște cărți senzoriale, clepsidre senzoriale, kit-uri logopedice, jucarii educative ar putea fi pe vreo lista de dorințe ale unor copii, dar sunt pe lista copiilor cu TSA.Copii care pragul sărbătorile il petrec în sălile de terapie, încercâ

 

1 Donații

Anonymous

150 RON
10 Dec 2020
Mihaela Stoican : ASOCIATIA DINCOLO DE AUTISM
Un Mos Crăciun Special