DARUIM SPERANTA COPIILOR CU AUTISM

Câți dintre noi au văzut un copil care suferă de autism ca pe un erou? Un copil pentru care fiecare zi este o luptă? Un copil care a venit pe lume fără un manual de utilizare? Un copil pentru care destinul a ridicat un zid invizibil între “lumea lui” şi lumea noastră?
Se spune că o poză valorează cât o mie de cuvinte. Dar o mie de cuvinte nerostite cât valorează? Dar o mie de zâmbete pierdute? Sau o mie de nopți petrecute sub cerul liber, numărând stelele infinite? Sau rugăciunile spuse în noapte, când tot ce rămâne în cameră este: Copilul, Părintele şi Dumnezeu?
Par lucruri atât de triste încât ai crede că sunt desprinse dintr-un film, dar ele sunt atât de reale pentru un copil cu o poveste specială.
Doar ca unele povesti nu au primit șansa ca cineva sa le deschidă paginile. Asociatia Dincolo de Autism isi doreste sa fie sansa copiilor speciali pentru a le putea oferi terapie gratuita, sansa de a striga pentru ca majoritatea nu pot vorbi si de a spune lumii: "SI NOI EXISTAM". "SI NOI VREM SA INVATAM, SA CANTAM, SA PICTAM" doar ca panza noastra fara terapie este doar in alb si negru.
Vrem sa facem pasul din lumea “noastra” plina de umbre spre lumea basmelor plina de magie si culori.
Suntem autentici, pasionati de anumite domenii si tindem sa devenim cei mai buni la ele. Suntem foc si gheata, soare si intuneric, tristete si speranta, suntem slabi si in acelasi timp cei mai puternici. Suntem luptatori, suntem diferiti pentru ca traim momentul, clipa ,in timp ce voi sunteti tot timpul ocupati si uitati sa va bucurati de lucrurile simple care va inconjoara.
Pe lângă toate poveștile de succes ale copiilor cu autism din România, cea mai mare bucurie a unui terapeut este momentul când un copil este integrat din punct de vedere social, când este prețuit pentru calitățile pe care le are si nu blamat pentru deficientele sale.
Asa ca familia, centrele de specialitate, terapeutii si comunitatea formează o fundație pe care copilul cu dizabilități isi poate cladi casuta visurilor sale.

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

55

Suma:

2,609 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Mos Craciun Galantom ~ 2020

In beneficiul: DARUIM SPERANTA COPIILOR CU AUTISM

Telefon! Xbox! Tableta! GoPro! Păpușile LOL! Lista cadourilor pentru Mosul cel bătrân și bun s-a schimbat în ultimii ani! Nimeni nu ar spune ca

150 RON

Suma:

1

Galantomi:
1 Donatii
31 Dec 2021

Daruieste ziua ta ~ 2021

In beneficiul: DARUIM SPERANTA COPIILOR CU AUTISM

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

2,459 RON

Suma:

1

Galantomi:
54 Donatii

Pagini fundraising

Un Mos Crăciun Special

În ultimii ani am realizat ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te invit să

2,000 RON Target
150 RON Suma
1 Donatii
7.5% Complete

Momentul #23pe23 pentru copii cu autism!

Într-un mic oraș din sudul țării, Alexandria, aveam să îmi petrec primii 18 ani din viață, un an mai frumos decât altul, încercând să fac

3,000 RON Target
2,459 RON Suma
54 Donatii
81.966666666667% Complete