ASOCIATIA DINCOLO DE AUTISM

ASOCIATIA DINCOLO DE AUTISM

DARUIM SPERANTA COPIILOR CU AUTISM

Status: Fundraising

Suntem speciali si avem nevoie de ajutor in calatoria nostra spre lumea voastra pe care o promovati ca ar fi minunata. Si cat ne mai dorim sa ajungem la destinatie! Cu ajutorul oamenilor care pot fi mici furnizori de sperante vom putea beneficia de terapie zilnica la care nici nu indraznim sa speram, costul terapiei zilnice pentru un copil poate depasi 4000 de lei lunar.

[ Show more ]

2,714 RON

Sumă:

2

Galantomi:

57

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Câți dintre noi au văzut un copil care suferă de autism ca pe un erou? Un copil pentru care fiecare zi este o luptă? Un copil care a venit pe lume fără un manual de utilizare? Un copil pentru care destinul a ridicat un zid invizibil între “lumea lui” şi lumea noastră?
Se spune că o poză valorează cât o mie de cuvinte. Dar o mie de cuvinte nerostite cât valorează? Dar o mie de zâmbete pierdute? Sau o mie de nopți petrecute sub cerul liber, numărând stelele infinite? Sau rugăciunile spuse în noapte, când tot ce rămâne în cameră este: Copilul, Părintele şi Dumnezeu?
Par lucruri atât de triste încât ai crede că sunt desprinse dintr-un film, dar ele sunt atât de reale pentru un copil cu o poveste specială.
Doar ca unele povesti nu au primit șansa ca cineva sa le deschidă paginile. Asociatia Dincolo de Autism isi doreste sa fie sansa copiilor speciali pentru a le putea oferi terapie gratuita, sansa de a striga pentru ca majoritatea nu pot vorbi si de a spune lumii: "SI NOI EXISTAM". "SI NOI VREM SA INVATAM, SA CANTAM, SA PICTAM" doar ca panza noastra fara terapie este doar in alb si negru.
Vrem sa facem pasul din lumea “noastra” plina de umbre spre lumea basmelor plina de magie si culori.
Suntem autentici, pasionati de anumite domenii si tindem sa devenim cei mai buni la ele. Suntem foc si gheata, soare si intuneric, tristete si speranta, suntem slabi si in acelasi timp cei mai puternici. Suntem luptatori, suntem diferiti pentru ca traim momentul, clipa ,in timp ce voi sunteti tot timpul ocupati si uitati sa va bucurati de lucrurile simple care va inconjoara.
Pe lângă toate poveștile de succes ale copiilor cu autism din România, cea mai mare bucurie a unui terapeut este momentul când un copil este integrat din punct de vedere social, când este prețuit pentru calitățile pe care le are si nu blamat pentru deficientele sale.
Asa ca familia, centrele de specialitate, terapeutii si comunitatea formează o fundație pe care copilul cu dizabilități isi poate cladi casuta visurilor sale.