Generatia cu cheia la gat construieste un centru special

Status: Fundraising

O cheie pentru voi, un viitor mai bun pentru ei!

Mărturia fiecărei donații va rămâne atât în casele cât şi în sufletele voastre o CHEIE pe care o va primi fiecare donator.

Misiunea Asociației Dincolo de Autism a fost, este şi va fi bunăstarea copiilor cu nevoi speciale. La noi, luptele surde din spatele centrelor noastre au devenit sunete de victorie după ani de terapie. Din păcate, lista de așteptare a copiilor cu nevoi speciale se mărește și nu putem să le oferim șansa la o viață cât mai aproape de normalitate. Avem nevoie de un spațiu unde copiii să fie învățați, iubiți și protejați. Părinții au nevoie de întâlniri lunare unde să se simtă ascultați și încurajați pe tot parcursul procesului terapeutic. Avem nevoie sa construim împreună un centru special!

ASOCIATIA DINCOLO DE AUTISM

RO58BACX0000001387273000

UNICREDIT BANK SA

0% Complete
Suma:

0 RON

Galantomi:

1

Donatii:

0

Target:

400,000 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

România specială. Când te gândești la România la ce te gândești? La locuri fruntașe la olimpiadele internaționale sau la analfabetismul funcțional? La peisaje care îți taie răsuflarea? La speranță sau pesimism? Noi, Asociația Dincolo de Autism, ne gândim la copiii cu nevoi speciale. La luptele surde din spatele centrelor noastre care devin sunete de victorie după ani de terapie. La familii care zâmbesc cu cei mai triști ochi din lume. Din păcate, lista de așteptare a copiilor cu nevoi speciale se mărește și nu putem să le oferim șansa la o viață cât mai aproape de normalitate. Avem nevoie de un spațiu unde să fie învățați, iubiți și protejați. Părinții au nevoie de întâlniri lunare unde să se simtă ascultați și încurajați pe tot parcursul procesului terapeutic. Avem nevoie de voi pentru construirea unui centru special!

Pentru copiii cu nevoi speciale, centrul este cea de-a doua casă în care pășesc si care reprezinta speranta unui viitor mai bun. Casa reprezinta idealul oricărui om atunci când se gândește la viata " perfecta ".

Cheia reprezinta accesul la o viață mai bună.

ASOCIATIA DINCOLO DE AUTISM

RO58BACX0000001387273000

UNICREDIT BANK SA